Sähköurakointi Jari Simola tarjoaa sähkövalvontaa ja -konsultointia Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä

Rakennuksen sähkötöitä tehdessä on asiantunteva valvonta tärkeää töiden turvallisuuden ja laadun takaamiseksi. 30 vuoden kokemuksemme alalta takaa sähkötöiden sujumisen ja turvallisuusmääräysten noudattamisen viimeistä piirtoa myöten. Hoidamme työmme vankalla ammattitaidolla aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen ja kohteen viimeistelyyn. Suoritamme sähkövalvonnat ja konsultointityöt sekä omissa että myös muissa työkohteissa. Olipa kyseessä sitten rakennus- tai saneerauskohde, voit luottaa Sähköurakointi Jari Simolan kokemukseen ja ammattitaitoon sähkötöiden kaikissa vaiheissa.

Kysy ammattilaisen mielipidettä

Työkohteitamme

Sähkövalvonta ja sähkökonsultointi kuuluvat jokaisen suuremman rakennuskohteen työjärjestykseen. Olemme toteuttaneet näitä tehtäviä useille suurille rakennuskohteille Hämeenlinnan alueella. Asiakkaitamme ovat olleet muun muassa päiväkodit, koulut, liikekeskukset, toimistotalot ja monet muut kiinteistöt.

Yhteistyökumppaneinamme ovat olleet sellaiset rakennusalan jätit kuin YIT, NCC ja Etera. Meillä on kokemusta niin suurista kuin pienistäkin rakennuskohteista ja sähkötöistä.

Ota yhteyttä

Jo 25 vuoden kokemus sähkötöistä

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille ja rakennuttajille sähkövalvontapalvelua muun muassa erilaisissa sähkösaneeraus- ja sähköurakointikohteissa. Sähkövalvoja osallistuu rakennustöihin jo suunnitteluvaiheessa varmistaakseen sähköturvallisuuden ja määräysten noudattamisen. Rakennusvaiheessa teemme sähkövalvontaa tasaisin väliajoin töiden sujumisen ja turvallisuuden varmistamiseksi. Toimimme usein yhteistyössä muiden urakoitsijoiden kanssa. Asiantunteva sähkövalvoja varmistaa sähkötöiden laadun ja määräysten noudattamisen. Osaavalla sähkövalvonnalla säästytään onnettomuuksilta ja ylimääräisiltä kustannuksilta. Konsultointi on myös yksi pääpalveluistamme. Konsultoimme talotekniikan sähkö- ja automaatiotöihin liittyvissä asioissa. Konsultointipalvelumme kattavat sähkösuunnitelmien laatimisen ja toteuttamisen, valaistussuunnitelmat pieniin ja suuriin tiloihin sekä hälytysjärjestelmien ja tietoliikenneverkkojen suunnittelun. Osaamme konsultoida sinua vaativissakin sähkötöissä. Konsultointipalvelumme ovat muiden palvelujen tapaan saatavilla sekä yksityisille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Myös pienemmät kiinteistöt ja asiakkaat hyötyvät paljon osaavasta sähkökonsultoinnistamme. Sähkötöiden kanssa kannattaa aina turvautua ammattilaisen apuun. Jos haluat tietää lisää sähkövalvonta- ja sähkökonsultointipalveluistamme, ota yhteyttä!